Ужгородська школярка стала міні топ-моделлю України

Ужгородська школярка стала міні топ-моделлю України

20.06.15 13:20 0 594
Ужгородська школярка Юлія Мішко отримала перемогу у Національному дитячому модельному фестивалі «Міні Топ-Модель України 2015».

До Ужгороді дівчикна повернулася з титулом «Міні топ-модель України» і поїде представляти Україну на міжнародному модельному фестивалі «Little Miss Continents», – інформує власкор .

«Я на перемогу не очікувала, були кращі дівчата і гірші», – каже сама Юлія. Всього у фестивалі взяло участь 37 учасниць. Дівчатка демонстрували оригінальні сукні у різних виходах.

Анна Феєр, генеральний директор Закарпатської школи моделей «A*Star» Юлію хвалить: «Це дуже комунікабельна дитина, абсолютно не боїться сцени, легко знаходить контакти з людьми. Я особисто була впевнена у її перемозі. Бо знаю: на цих конкурсах важлива підготовка, а у неї це все було. У Юлії дуже гарна посмішка, вона легко вживається у цю роль моделі і почуває себе у цій стихії, як риба у воді».

Юлія вчиться у школі моделей півроку і закінчує перший рівень навчання. Тепер готуватиметься до участі у міжнародному модельному фестивалі «Little Miss Continents», який відбудеться в Анталії (Туреччина) з 27 вересня по 3 жовтня. Туди модельєр Оксана Василян готує для дівчинки арт-костюм. Вимога для конкурсанток – продемонструвати костюми в одній з 4 стихій – вода, повітря, земля і вогонь. Юлія готує «повітряну» сукню.

Ще одна умова на конкурсі для Юлі – підготувати відеоролик на тему екотуризму, що якнайкраще пасує для учасниці від Закарпаття. Упродовж літа дівчинка планує об’їздити з мамою всі найкращі куточки Закарпаття, наразі визначаються, на яких локаціях зніматимуть відео.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вишивальниця Ганна ...
Наступна новина: В Луцьку члени депутатської ...

КОМЕНТАРІ