На вихідних під Києвом пройде «Країна Мрій» з концертами та літературними дискусіями

На вихідних під Києвом пройде «Країна Мрій» з концертами та літературними дискусіями

20.06.15 13:53 0 592
Цими вихідними, 20-21 червня, у музеї у Пирогові, що під Києвом, відкриє свої двері Міжнародний етнічний фестиваль «Країна Мрій». На гостей свята чекатимуть виступи сучасних українських гуртів, літературні дискусії, алея здоров'я, ярмарок майстрів, можні етно-покази, фестиваль повітряних куль.

Про це пише «Українська правда. Київ».

Також на фестивалі вперше запрацює дискусійний майданчик «Університет мрій», де всі охочі матимуть змогу поспілкуватися з редакторами газет, відомими публіцистами та блогерами. А по території «Країни Мрій» для любителів пригод влаштують FootQuest з низкою загадок і цікавих схованок.

Упродовж двох днів працюватиме майданчик козацьких забав фестивалю, де всі охочі зможуть випробувати свою силу, спритність та волю.

На Японській галявині гостям свята запропонують скуштувати японську кухню, пофехтувати на бамбукових мечах, станцювати Бон-одорі тощо. На алеї здоров’я розкажуть про традиційну та нетрадиційну медицину, йогу, фітнес, здорове харчування, еко-продукти.

У зоні бандури, яка збере на одній сцені виконавців з різних куточків України, звучатиме фольк, поп, рок, лаунж, транс та джаз на бандурі. А на двох музичних сценах для гостей свята гратимуть гурти «Бумбокс», «Воплі Відоплясова», «ТНМК», «Онука», «Моторола», «Орест Лютий», «Жадан та Собаки» та «Гуляй город».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: 18 ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ