На Львівщині правоохоронці вилучили з обігу 650 пляшок фальсифікованої горілки

На Львівщині правоохоронці вилучили з обігу 650 пляшок фальсифікованої горілки

20.06.15 13:03 0 659
Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області, 17 червня, у Пустомитівському районі викрили двох жінок, які зберігали пляшки з підробленими алкогольними напоями різних марок та реалізовували їх.

Правоохоронці з'ясували, що дві мешканки одного зі сіл Пустомитівського району, зберігали у своїх помешканнях фальсифіковану горілку та продавали її у магазині, який знаходився у сусідньому селі.

Під час проведення санкціонованих обшуків у квартирах зловмисниць та в магазині, де реалізувався фальсифікат, працівники міліції виявили та вилучили 650 пляшок фальсифікованої горілки різних відомих українських виробників на загальну суму майже 30 тисяч гривень.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.199 ( виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в України з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УПЗСЕ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині комітет ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ