У Львові правоохоронці затримали грабіжника

У Львові правоохоронці затримали грабіжника

20.06.15 15:13 0 635
Відповідно до статті 186 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

18 червня близько 20.00 працівники Личаківського райвідділу міліції почули крики жінки, котра кликала на допомогу. Як з'ясували правоохоронці, жінку пограбували. До неї підбіг невідомий чоловік та зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном. Потерпіла вказала, куди побіг зловмисник, тож працівники міліції одразу почали його пошуки.

«За декілька хвилин співробітники карного розшуку затримали чоловіка, котрий підозрюється у скоєнні грабежу. У нього вилучили золотий ланцюжок з кулоном. Затриманим виявився 30-річний безробітний мешканець міста Львова», – розповів начальник сектору карного розшуку Личаківського райвідділу міліції майор міліції Юрій Фок.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 (затримання уповноваженою особою) КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Наразі правоохоронці перевіряють, чи причетний зловмисник до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі проведено ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ