У Львівській області школярів навчають безпечної поведінки під час літніх канікул

У Львівській області школярів навчають безпечної поведінки під час літніх канікул

20.06.15 09:42 0 690
У період з 1 по 19 червня фахівці обласного методичного кабінету безпеки життєдіяльності населення Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Львівської області О.Ільчишин і М.Солоп проводили інструктажі з безпеки життєдіяльності для дітей, які відпочивають у дитячих пришкільних таборах. Протягом вказаного періоду навчальні тренінги були проведені в Галицькій гімназії, СЗШ № 34, СЗШ № 44, СЗШ № 52, СЗШ № 55, СЗШ № 33, ЗОСШ № 53, ЗОСШ № 91.

Літо це період відпусток та відпочинку, хтось їде на море, хтось у гори. Де б ми не знаходилися, на нас чатує небезпека. Виникнути вона може миттєво і для того, щоб вибратися із неї та впевнено діяти у надзвичайній ситуації, необхідно мати певні знання.

Під час інструктажів, педагоги навчили дітей правил поведінки під час грози та при зустрічі із дикими тваринами, зміями, кліщами, застерігали школярів від споживання у їжу невідомих грибів та ягід.

Відпрацьовуючи разом з школярами правила безпечної поведінки на дорозі, вдома та під час відпочинку, застосовували ігри, проводили вікторини, тренінги, бесіди про безпеку життя. Такі інтерактивні форми роботи допомогли провести виховні заходи більш цікавими та корисними. Адже ігровий тренінг спрямований на пошук виходу з кризової ситуації у дітей, сприяє розвитку їх пошукової активності.

Мета заходів була досягнута, учні зміцнили свої знання про надзвичайні ситуації, про причини їх виникнення, адже такі зустрічі сприяють вихованню у школярів осмисленої позиції щодо безпеки життєдіяльності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: у Чемпіонаті України з ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ