В Луцьку літня школа “Ерудит” відкрила 25 сезон

В Луцьку літня школа “Ерудит” відкрила 25 сезон

20.06.15 09:29 0 572
У дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Ровесник» відбулося свято літньої школи «Ерудит». Нині у таборі відпочиває 200 дітей, з яких — 18 з міста Волноваха Донецької області. Усі вони і їхні педагоги дуже задоволені перебуванням у таборі та знайшли нових дрізів.

На свято школи “Ерудит” до дітей завітали Луцький міський голова Микола Романюк, Волноваський міський голова Сергій Демченко, представники благодійної організації “Я - Волноваха”, Новомосковської міської ради Дніпропетровської області, а також начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, директори шкіл міста та батьки дітей, що відпочивають.

Микола Романюк, звертаючись до присутніх, зазначив, що радий вітати на шньому святі Волноваського міського голову Сергія Демченка та усіх гостей. “Хочу порадіти разом з вами цьому сонячному дню. Я побачив, що за цей тиждень ви уже здружилися. Впевнений, що підготували цікаву програму. Я тут не вперше і завжди у вас захоплюючі виступи. Поряд з відпочинком ви й навчаєтеся. У літній школі “Ерудит” збираються дітки, які є гордістю нашого міста, вони демонструють хороші результати в навчанні”, - наголосив він.

Луцький міський голова привітав дітей з Волновахи, які відпочивають у таборі “Ровесник”. “Впевнений, за цей час ви знайшли уже знайомих та друзів. Я щиро бажаю гарного проведення часу у таборі”, - звернувся він до дітей.

Також Микола Романюк подякував усім, хто організовує змістовне дозвілля і перебування дітей у таборі.

До присутніх звернувся і Волноваський міський голова Сергій Демченко, який наголосив, що йому дуже приємно перебувати у таборі “Ровесник”. За його словами, найціннішим для нас усіх - це діти. “І чудово, що діти усміхаються, їм весело, і це справжнє свято”, - зазначив він.

Сергій Демченко висловив слова вдячності Миколі Романюку, всім, хто допоміг, аби діти з Волновахи могли відпочивати у Луцьку, бути веселими, життєрадісними. “Ці люди, які роблять все, аби діти були щасливі. Я впевнений, що у вашому таборі залишиться частинка серця міста Волноваха, а до нас поїде частинка серця Луцька”, - додав він.

Також Сергій Демченко попросив Миколу Романюка передати подяку від нього особисто, Волноваської міської ради та всієї територіальної громади голові сільськогосподарського підприємства “Рать” Віктору Шумському, який надав фінансову підтримку для перебування у “Ровеснику” волноваських дітей.

На завершення він побажав усім нам миру, єдиної країни.

Микола Романюк пообіцяв обов'язково передати вітання Віктору Шумському. Він зазначив, що побільше б таких людей, які допомагають дітям.

Для гостей свята діти підготували яскравий і захоплюючий концерт.

Окремий номер для присутніх підготували й діти з міста Волноваха.

На завершення заходу усі присутні зробили спільне фото.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчани посіли третє ...
Наступна новина: В Ужгороді оголосили ...

КОМЕНТАРІ