В Луцьку в обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

В Луцьку в обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

20.06.15 10:44 0 514
Кращих з кращих у галузі медицини вітали голови обласної державної адміністрації Володимир Гунчик та обласної ради Валентин Вітер, Луцький міський голова Микола Романюк.

“У ваші дбайливі руки люди віддають найцінніше ­ життя і здоров'я. Спасибі вам за вірність клятві Гіппократа, повсякчасне служіння людям у найскрутніших умовах. Ви на ділі доводите, що у лікаря повинно бути велике добре серце, незламна сила духу. Тому ваші колеги-медики разом із солдатами серед куль, крові і болю відстоюють незалежність нашої держави, - зазначив у вітальному слові міський голова Микола Романюк. Побажав медичним працівникам, щоб у домівках завжди панували щастя і мир, щоб Господь беріг усіх від незгод, посилав достаток і добро кожній родині.

Микола Романюк нагородив Почесною грамотою міського голови заступника начальника-начальника відділу організації надання медичної допомоги та реформування управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації Грицюка Івана Петровича за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров'я в місті Луцьку, а також з нагоди 60-річчя від дня народження.

Почесні грамоти з рук міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров'я, надання якісних медичних послуг мешканцям міста Луцька, а також з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника отримали:

Кривдік Лідія Олексіївна, головний лікар комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №1» та Лєщинська Оксана Петрівна, головний лікар комунального закладу «Луцька міська дитяча поліклініка».

Подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров'я, надання якісних медичних послуг мешканцям міста Луцька, а також з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника було вручено Масіковій Тетяні Олександрівні, головному лікарю лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний госпіталь ветеранів війни».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпаття привезли ...

КОМЕНТАРІ