Східноєвропейському національному університетові імені Лесі Українки — 75!

Східноєвропейському національному університетові імені Лесі Українки — 75!

20.06.15 10:55 0 761
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки святкує своє 75-річчя. Привітати педагогічний колектив та студентів закладу з ювілеєм прийшло багато гостей, серед яких голови облдержадміністрації Володимир Гунчик та обласної ради Валентин Вітер, Луцький міський голова Микола Романюк.

З доповіддю про здобутки та плани на майбутнє перед присутніми виступив ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан.

Привітав викладачів та студентів із святом міський голова Микола Романюк. “ у залі панує добра і приємна аура. Дякую людям, які не один десяток років свого життя, праці віддали університету. шні результати, які ми маємо, це їхній внесок у розвиток і становлення нашого ВУЗу. Нині він є гордістю Луцька, Волині, всієї України. У навчальному процесі використовуються передові методи і технології. Про Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки знають за межами України. За всіма досягненнями стоїть велика праця викладачів та ректора Ігоря Коцана”, - наголосив він.

“У керівника навчального закладу є багато амбітних планів, серед яких — будівництво сучасного студентського містечка з навчальними корпусами, лабораторіями, житлом для студентів та викладачів”, - зазначив міський голова.

Міський голова побажав викладачам та студентам не зупинятися на досягнутому і йти до нових вершин.

З вітальними словами до присутніх звернувся й голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Він зачитав вітальний адрес від Президента України Петра Порошенка та вручив низку державних нагород.

Голова обласної ради Валентин Вітер теж привітав викладачів та студентів зі святом і зачитав вітання від Голови Верховної Ради України Володирима Гройсмана.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У «Тюрмі на Лонцького» – ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ