В Луцьку члени депутатської комісії пропонують назвати ім’ям Василя Мойсея частину проспекту Перемоги

В Луцьку члени депутатської комісії пропонують назвати ім’ям Василя Мойсея частину проспекту Перемоги

20.06.15 13:22 0 634
На засіданні постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження депутати Василь Гриб, Рустам Дячук, Сергій Сівак підтримали проекти рішень, запропоновані секретарем міської ради Сергієм Григоренком “Про план роботи міської ради на 2-ге півріччя 2015 року» та “Про вшанування пам'яті Героя України Василя Мойсея”. Доповідач пояснив, що проект рішення було підготовлено на запит депутата міської ради Андрія Козюри, який просив назвати ім'ям Василя Мойсея одну із вулиць міста. У лютому 2014 року на Меморіалі Слави у Луцьку був похований Герой України Василь Мойсей, який загинув у Києві 20 лютого під час найкривавіших подій Революції Гідності. Тож пропонується назвати ім'ям Героя частину проспекту Перемоги біля Меморіалу Слави (від будівлі №2 до №8). За цими адресами немає житлових будинків, тут знаходяться адміністративні споруди, тож на це потрібні незначні витрати, які не стосуватимуться жителів міста.

Члени комісії також проголосували за зміни до Статуту КП «Луцькводоканал» та підтримку участі КП «Луцькводоканал» у спільному з Міжнародним банком реконструкції та розвитку Проекті розвитку міської інфраструктури-2.

Директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук у своєму виступі акцентував на важливості питання, яке вноситься на розгляд сесії, і передбачає надання підтримки участі комунального підприємства у спільному з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекті через залучення субкредиту з метою впровадження інвестиційного проекту реконструкції та модернізації системи водопостачання і водовідведення міста Луцька. За його словами, мережі міста Луцька зношені на 60%, очисні споруди завершують термін експлуатації, тож це - єдиний шлях до реконструкції.

Члени комісії розглянули заяви лучан, які стосувалися житлових питань, а також взяли до відома звіт про роботу в осінньо-зимовий період 2014-2015 роки департаменту житлово-комунального господарства міської ради та всіх комунальних підприємств м. Луцька. Члени комісії просили розповісти директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького про ситуацію щодо зливової каналізації у місті і чи є головною причиною її засмічення посипання вулиць міста піском та щебеневою сумішшю. Іван Кубіцький зауважив, що у Луцьку мережі зливної каналізації вчасно чистять, а причиною підтоплень є недостатня пропускна спроможність зливової каналізації на окремих вулицях. До прикладу, минулого року було зроблено реконструкцію каналізації біля міської поліклініки №2, тепер підтоплень у цьому районі немає.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ