Волинські свободівці зустріли прикордонників,які прибули з-під Мар'їнки та Авдіївки

Волинські свободівці зустріли прикордонників,які прибули з-під Мар'їнки та Авдіївки

20.06.15 13:12 0 682
18 червня 2015 року на Волинь прибули восьмеро демобілізованих бійців Луцького прикордонного загону, які брали участь у бойових діях із російсько-терористичними військами на лінії розмежування від Авдіївки до Мар'їнки Донецької області. Серед них і старшина застави оперативно-бойової комендатури Луцького прикордонного загону свободівець із Володимира-Волинського Олександр Приступа.

Зустрічали прикордонників побратими-свободівці на чолі з першим заступником голови Волинської обласної ради Олександром Пирожиком та головою Луцької міської організації ВО "Свобода" Миколою Федіком, а також рідні, близькі та друзі бійців, які ще нещодавно тримали оборону поблизу населених пунктів Красногорівка, Авдіївка, Мар'їнка, Піски.

"Ми раді, що повернулися на рідну землю живі-здорові. Разом із тим нас не може влаштовувати той стан, у якому перебуває наша країна. Ми не за те стояли на Майдані, а після воювали на війні, щоб терпіти ту брехню й корупцію, які пронизують теперішню владу. Чому влада досі не хоче визнати, що на Сході відбувається не "АТО", а справжня війна, про що від самих її початків заявляла "Свобода"? Чому не дослухалися до порад Голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока про те, що треба закрити кордони і припинити будь-які торговельні зв'язки з окупантами? Як ми можемо досі торгувати з Росією, якщо гроші від цієї торгівлі йдуть на вбивство наших співвітчизників? Це абсурд! Це зовсім не вкладається в голови тих, хто стоїть на передовій", – заявив по приїзді на рідну землю свободівець Олександр Приступа.

Головним завданням прикордонного загону був недопуск зброї, наркотиків та інших небезпечних вантажів через кордон країни. "На мій погляд, із цим завданням наші бійці впорались з честю, хоча весь час ризикували життям, перебуваючи під постійними обстрілами. А щодо планів на майбутнє, то ми не зупинимось на півдорозі, будемо продовжувати боротьбу за ту Україну, якою її бачили наші доблесні предки. Якщо не на Сході країни, то на місцях. Бо наша влада, на жаль, – це суцільне "болото", особливо тут у Володимирі-Волинському", – додав старший прапорщик Луцького прикордонного загону.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: у Чемпіонаті України з ...
Наступна новина: Купуючи авто - перевірте ...

КОМЕНТАРІ