Микола Романюк привітав Народну артистку України Людмилу Приходько з 50-річчям перебування на сцені

Микола Романюк привітав Народну артистку України Людмилу Приходько з 50-річчям перебування на сцені

20.06.15 09:18 0 1032
Народну артистку України Людмилу Приходько знають і люблять шанувальники театральної сцени. От уже 50 років вона тішить своїм талантом глядача. За цей час Людмила Приходько зіграла понад 150 ролей, серед яких: Леся Українка у виставі за п'єсою Миколи Олійника “Одержима” (режисер Еділ Ольшевський), Валя у “Іркутській історії” О. Арбузова, Люба в “Набережній”, Марина у “Соловейку-Сольвейг” І. Драча, Ганна Андріївна в “Ревізорі” М. Гоголя, Мати в “Провінціалках” Я. Стельмаха, Палажка в “Ніч на Івана Купала” М. Старицького, Міранда – “Дон Жуан або любов до геометрії” Фріша тощо.

Людмила Приходько закінчивши Київський інститут театрального мистецтва працювала в театрах у містах Полтава, Івано-Франківськ, Тернопіль. А з 1976 року вона працює у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка.

ж поціновувачі таланту Людмили Приходько завітали на її бенефіс з нагоди 50-річчя перебування на сцені. Привітати Народну артистку України з ювілеєм прийшли Луцький міський голова Микола Романюк з дружиною Марією.

Зі сцени Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка Микола Романюк привітав від себе особисто та депутатського корпусу Луцької міської ради Людмилу Приходько з ювілеєм та подякував за її талант і щоденну працю. “Ви багато досягнули у житті, отримали чимало нагород. Ми знайомі з Вами давно і я можу сказати, що маєте дуже багато хороших якостей, а це: і людяність, і доброта, і жіночність, і багато іншого. Бажаю вам здоров'я, хорошого настрою щодень і нових здобутків на сцені”, - додав він.

Також Микола Романюк вручив Людмилі Приходько Почесну грамоту Луцької міської ради.

Сьогоднішнього вечора шанувальники Народної артистки України мали нагоду ще раз насолодитися її грою на сцені під час перегляду вистави, присвяченої життєвому шляху Лесі Українки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волонтери купили для 24-ї ...

КОМЕНТАРІ