У Рівненській області «Я дуже поспішаю – візьміть 100 гривень» (+фото)

У Рівненській області «Я дуже поспішаю – візьміть 100 гривень» (+фото)

20.06.15 11:09 0 543


У Рівному водій автомобіля «МАН», аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, вирішив фінансово «залагодити» цю справу на місці. Однак тепер чоловік продовжить спілкування уже з працівниками Рівненського міськвідділу міліції.

близько 12-ї години під час нагляду за безпекою дорожнього руху на перехресті вулиць Шухевича–Черняка працівники ДАІ зупинили автомобіль марки «МАН», водій якого порушив Правила дорожнього руху. За кермом вантажівки перебував 26-річний житель Березнівського району.

Під час складання адміністративного протоколу за порушення правил проїзду перехрестя водій транспортного засобу намагався дати працівникам ДАІ грошову винагороду у розмірі 100 гривень, аби уникнути адміністративної відповідальності.

— Хлопці, я дуже поспішаю. Не хочу чекати, поки ви будете складати протокол, - сказав водій автомобіля «МАН» працівникам ДАІ, намагаючись передати при цьому 100 гривневу купюру одному із інспекторів.

Інспектори ДАІ на місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського міськвідділу міліції.

Подію внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області.

Наразі правоохоронці проводять перевірку.

Варто зазначити, що з початку року це вже 22 зафіксований факт спроби дачі неправомірної винагороди працівникам ДАІ для уникнення адміністративної відповідальності за порушення вимог Правил дорожнього руху.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За темпами виробництва ...
Наступна новина: Чернігів: До активного ...

КОМЕНТАРІ