У Рівненській області опрацьовані нові питання щодо проведення спільних міжнародних навчань UKRAINE-2015

У Рівненській області опрацьовані нові питання щодо проведення спільних міжнародних навчань UKRAINE-2015

20.06.15 11:43 0 539
18 червня, в Державній службі України з надзвичайних ситуацій відбулося засідання Штабу з підготовки до проведення спільних міжнародних навчань ДСНС та НАТО - “Україна 2015”. Під час заходу кожна з чотирьох робочих груп Штабу проінформувала присутніх про стан виконання завдань, які актуальні на даному підготовчому етапі. Під час заходу керівник Штабу - Директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Григорій Марченко разом з представниками структурних підрозділів центрального апарату Служби та Головного управління ДСНС у Львівській області знайшли можливі шляхи вирішення проблемних питань.

Всі питання тісно взаємопов’язані. Зокрема, на цей час опрацьовується питання щодо забезпечення засобами зв’язку учасників на момент проведення навчань. Остаточно питання можна закрити після вирішення кількості осіб, які будуть приймати участь в міжнародному заході.

Зокрема, питання щодо розміщення матеріалів у ЗМІ вже вирішено. Всі необхідні документи будуть розміщені на офіційному сайті ДСНС, що дасть змогу всім зацікавленим громадянам швидко ознайомитись з інформацією.

Прес-служба ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: рятувальники ...
Наступна новина: У Чернігові вшанували ...

КОМЕНТАРІ