У Рівненській області діалог з роботодавцями - освітянами району

У Рівненській області діалог з роботодавцями - освітянами району

20.06.15 13:45 0 637
Зустріч з освітянами відбулася з ініціативи Березнівського районного центру зайнятості в приміщенні районного Будинку дітей та молоді. Метою заходу стало інформування роботодавців з числа освітян про послуги служби зайнятості та поглиблення співпраці.

На пропозицію районного цнетру зайнятості радо відгукнулося керівництво управління освіти, молоді та спорту і запросило на зустріч директорів шкіл та завідуючих дитячих садочків району. Загалом поспілкувалися із фахівцями служби зайнятості 69 учасників заходу.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості Марія Солончук охарактеризувала стан та основі тенденції на локальному ринку праці. Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Дячук поінформувала про підбір необхідних працівників та задоволення потреб у тимчасових працівниках для виконання певних видів робіт. А про професійне навчання безробітних під замовлення роботодавців розповіла начальник відділу активної підтримки безробітних Світлана Юровська .

Підсумовуючи зусріч, начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Бойчук наголосила, що допомога служби зайнятості особливо потрібна школярам, особливо в питанні вибору професії.

У центрі зайнятості переконані, що інформаційно-роз'яснювальна робота, проведена з освітянами, дасть можливість визначити дієві шляхи і напрями майбутнього співробітництва задля досягнення об'єднуючої мети – процвітаючого майбутнього нашої країни.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ