Купуючи авто - перевірте законність його перебування на території України (+фото)

Купуючи авто - перевірте законність його перебування на території України (+фото)

20.06.15 13:14 0 641


Усе частіше працівники ДАІ виявляють транспортні засоби, що були ввезені на територію нашої держави з порушенням митних правил. Здебільшого власники таких автомобілів навіть не підозрюють, що вони «незаконні». З початку року на Рівненщині було зафіксовано 33 таких випадки.

18 червня близько 15-ї години під час несення служби в місті Дубровиця по вулиці Макарівській інспектори ВДАІ з обслуговування Дубровицького району зупиненили автомобіль «AUDI A6» без номерних знаків. За кермом іномарки перебував 24-річний житель Рокитнівського району, у якого були відсутні реєстраційні документи на даний автомобіль.

При перевірці легковика за всіма наявними базами Державтоінспекції було встановлено, що транспортний засіб на території України не зареєстрований та серед ввезених законним шляхом не значиться.

Водія та «Ауді A6» працівники ДАІ доставлили в Дубровицький айвідділ міліції. Подію внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій. Проводиться перевірка.

Державтоінспекція Рівненщини вкотре звертається до автолюбителів з проханням бути уважними при купівлі транспортних засобів і перевіряти законність його перебування в Україні, звернувшись у підрозділи ДАІ та до відповідних експертів (науково-дослідне Бюро судових експертиз «Сантодор»).

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські свободівці ...
Наступна новина: На Вінниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ