У Рівненській області працівники ДАІ затримали осіб,які образили дітей (+фото)

У Рівненській області працівники ДАІ затримали осіб,які образили дітей (+фото)

20.06.15 09:40 0 560


Чорниця для жителів багатьох поліських сіл стала годувальницею. За гроші, зароблені на продажу ягід, родини живуть по декілька місяців. У продажу чорниць беруть участь навіть діти, аби допомогти батькам. Але, на жаль, буває й так, коли під час продажу ягід, за них не розплачуються. Саме такий випадок трапився вчора в селі Немовичі Сарненського району, коли двоє невідомих молодих чоловіків забрали у дітей чорниці, не сплативши за них. Однак, працівники ДАІ оперативно затримали вказаних осіб .

18 червня на спецлінію 102 надійшло повідомлення жительки Сарненського району про те, що близько 12-ї години невідомі молодики забрали у дітей чорниці і, не розплатившись, поїхали на автомобілі у напрямку міста Рівне. Крім цього, жінка повідомила правоохоронцям колір та номерний знак автомобіля, на якому рухались кривдники дітей.

Вже за півгодини автомобіль «FIAT TEMPRA» працівниками ДАІ був зупинений. У транспортному засобі перебувало два 20-річних жителя Рівненського району. Крім цього, інспектори ДАІ виявили в автомобілі три літрових банки ягід. На місце було викликано слідчо-оперативну групу Сарненського райвідділу міліції.

Подію внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області.

Наразі правоохоронці проводять перевірку.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: у Чемпіонаті України з ...

КОМЕНТАРІ