Хмельницькі міліціонери вирушили в зону АТО,щоб замінити своїх колег

Хмельницькі міліціонери вирушили в зону АТО,щоб замінити своїх колег

20.06.15 11:22 0 613
З Хмельницького в зону антитерористичної операції вирушив зведений загін міліціонерів. Упродовж тридцяти днів 60 добровольців, серед яких бійці спецпідрозділів «Богдан», «Грифон», керівники служб обласного апарату управління, виконуватимуть завдання з охорони громадського порядку на Сході країни.

За словами начальника управління МВС України у Хмельницькій області Миколи Семенишина, правоохоронці посилено вправлялися у стрільбі, фізичній підготовці.

— відбувається чергова ротація. Зведений загін повністю забезпечений технічними засобами, речами, паливно-технічними засобами. Хлопці пройшли бойове згуртування і добровільно їдуть захищати цілісність та суверенітет нашої держави, — наголосив керівник.

У зоні АТО міліціонери охоронятимуть громадський порядок, допомагатимуть місцевому населенню.

Під час цієї ротації на Схід вирушили також дві службові собаки — Кортні та Нік. До їхніх обов'язків входитиме пошук вибухонебезпечних предметів.

В зону АТО також відправили два автомобілі. Громада міста Славута подарувала міліціонерам мікроавтобус, а громада Іванофранківщини — легковик «Опель Вектра». — Ми дякуємо бійцям, які захищають нашу країну. Тому хотіли зробити подарунок від імені мешканців міста Славути, який допоможе виконувати службові обов'язки, — сказав мер Славути Василь Сидор.

Рідні проводжали бійців, не приховуючи сліз. Усі з нетерпінням чекатимуть їхнього повернення.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У Центральному ...
Наступна новина: Радянська символіка ...

КОМЕНТАРІ