В Івано-Франківській області рятувальники надали допомогу травмованому туристу

В Івано-Франківській області рятувальники надали допомогу травмованому туристу

20.06.15 11:00 0 619
Карпати завжди манять туристів якоюсь чарівною і незвіданою силою. Щоденно мандрівники вирушають в гори полюбуватись незрівняними краєвидами та подихати чистим повітрям. Вирішив здійснити похід в Карпати і 32-річний киянин.

17 червня о 07.40 год. в Осмолодське пошуково-рятувальне відділення гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту, на вершині гори Сивуля в Рожнятівському районі чоловік травмувався. Як з’ясувалося, в горах була сильна гроза, через що турист переохолодився та отримав забій лівого голіностопу під час сходження із гори. Через отримані травми потерпілий не міг самостійно спуститися до підніжжя Сивулі.

На допомогу було направлено осмолодських рятувальників.

О 13.30 год. гірські рятувальники прибули до місця події, надали травмованому туристу першу медичну допомогу, теплий одяг та супроводили його до села Осмолода Рожнятівського району. Від подальшої медичної допомоги чоловік відмовився.

Отож, вирушаючи в гори, завжди варто пам’ятати, що вони не вибачають легковажності. Управління ДСНС в Івано-Франківській області вкорте звертається до всіх любителів відпочинку в горах бути обережними і дотримуватись правил безпечної поведінки під час перебування в гірській місцевості.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Східноєвропейському ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ