Щоб знешкодити нападника з ножем,міліціонерові з Хмельницького довелося вистрілити йому в руку

Щоб знешкодити нападника з ножем,міліціонерові з Хмельницького довелося вистрілити йому в руку

20.06.15 09:12 0 612
Вранці до Хмельницького міського відділу міліції від 56-річної хмельничанки надійшло повідомлення про погрози ножем та фізичною розправою, які висловлював на її адресу раніше судимий син. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час спроби затримати 34-річного дебошира, який знущався над матір‘ю, він зненацька кинувся з ножем на одного з працівників міліції. Щоб знешкодити зловмисника, правоохоронець вистрілив йому у руку з табельної зброї.

На даний момент нападник перебуває у міській лікарні з вогнепальним пораненням руки. Чоловік має за плечима декілька судимостей за розбійний напад та спричинення умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості. Також він неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за дрібні крадіжки та хуліганства, востаннє це було 14 травня 2015 року за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 Кримінального кодексу України «Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ