Правоохоронці Мукачева затримали продавця набоїв

Правоохоронці Мукачева затримали продавця набоїв

21.06.15 13:02 0 642
48-річний житель Мукачева пропонував перехожим купити у нього патрони до автомата Калашникова. У зловмисника вилучено 97 набоїв, за даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Закарпатській у Мукачеві невідомий чоловік пропонує перехожим придбати у нього патрони.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Під час огляду речей у 48-річного мукачівця міліціонери знайшли та вилучили 97 патронів.

Під час спілкування з оперативниками, правопорушник пояснив, що патрони знайшов у лісі поблизу військового полігону та мав намір їх продати.

Набої вилучені й направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Згідно висновку експерта 72 патрони являються боєприпасами, призначеними для стрільби з автомата Калашникова та 25 набоїв для стрільби з спортивно-мисливської зброї.

За даним фактом слідчим Мукачівського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває слідство.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ