У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам безпеки за місцем проживання

У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам безпеки за місцем проживання

21.06.15 14:33 0 662
19 червня працівники Дубенського міськрайонного сектору Головного управління ДСНС області спільно з представниками сільської ради та працівниками соціального захисту, провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора Стовпецької сільської ради.

Рятувальники нагадали як дорослим, так і дітям про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню, газового обладнання та електроприладів, навели приклади останніх пожеж та причин їх виникнення.

Особливу увагу рейдова група акцентувала на дворогосподарствах соціально незахищених верств населення, що входять до так званої групи ризику, котрі за певних обставин опинилися за межею бідності й питання забезпечення пожежної безпеки власних помешкань у них стоять далеко не на першому місті.

Зважаючи на розташування земельних ділянок населеного пункту поблизу лісових масивів, працівники Служби порятунку наголошували людям й на дотриманні правил пожежної безпеки в екосистемах та безпеки на воді.

Для кращого сприйняття необхідної інформації працівники ДСНС роздали місцевим мешканцям відповідні листівки та експрес-інформації із правилами безпеки життєдіяльності.

Дубенський міськрайонний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ