Рівненські правоохоронці розкрили вбивство костопільчанина

Рівненські правоохоронці розкрили вбивство костопільчанина

22.06.15 11:30 0 647
Тіло 46-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями виявили 17 червня у його власній квартирі. Тривогу забила тітка покійного, яка кілька днів не могла додзвонитися до племінника.

Згідно з лікарським свідоцтвом смерть настала в результаті гострої крововтрати, масивної внутрішньої та зовнішньої кровотечі, проникаючих ножових пошкоджень грудної клітки.

Міліціонери оперативно встановили особу зловмисника, ним виявився раніше судимий 26-річний житель Сарненського району. За кілька годин після оголошення його у розшук правоохоронці затримали нападника у Дубровицькому районі під час спроби перетину кордону з Республікою Білорусь.

Правоохоронці встановили, що вбивство відбулося в ніч на 15 червня. Напередодні чоловіки вживали спиртні напої. У ході спілкування між ними виник конфлікт через гроші. Сарненчанин час від часу проживав у померлого і той вимагав доплатити ще кошти. Під час суперечки 26-річний молодик схопив кухонний ніж та почав наносити костопільчанину удари в область грудної клітки. Всього на тілі померлого виявлено понад 20 ножових поранень. Побачивши, що власник житла вже не подає ознак життя, зловмисник зачинив квартиру і пішов геть, ключі та ніж викинув неподалік від будинку.

Слідчі знайшли знаряддя вбивства. Вилучений ніж направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення експертизи.

Досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство) триває. Зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

В Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міністр соцполітики ...

КОМЕНТАРІ