На Хмельниччину зі служби у зоні АТО повернулися два загони працівників міліції (+)

На Хмельниччину зі служби у зоні АТО повернулися два загони працівників міліції (+)

22.06.15 11:19 0 675
Хмельницький урочисто зустрічав два загони міліціонерів, які повернулися додому з тривалого відрядження у зону АТО.

Добровольці з числа працівників органів внутрішніх справ області на сході країни виконували функції з охорони громадського порядку, охороняли стратегічно важливі об‘єкти, надавали допомогу місцевій міліції у знешкодженні диверсійно-розвідувальних груп, допомагали місцевому населенню.

Начальник управління МВС України в Хмельницькій області Микола Семенишин, звертаючись до колег з вітальними словами, зазначив:

— Загін повернувся без втрат, без поранень, що свідчить про високу дисципліну серед особового складу. Мені дуже приємно, що громада на сході високо оцінила та визнала роботу міліції Хмельниччини. Це також є підтвердженням високої відданості і служіння українському народу.

Командир загону Андрій Когунь розповів, що під час перебування в зоні АТО бійці не лише виконували свої функціональні обов‘язки, а й робили все можливе, аби підняти рівень довіри місцевого населення до української міліції.

На підтвердження того, що хмельницькі міліціонери гідно виконали свій обов‘язок, керівництво Артемівського райвідділу міліції, якому вони надавали допомогу, усім бійцям оголосило подяку за відмінну службу.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ