Міністр соцполітики підтримав ініціативу розвитку Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства

Міністр соцполітики підтримав ініціативу розвитку Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства

22.06.15 11:41 0 623
Міністр соціальної політики Павло Розенко підтримав ініціативу розвитку державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства, що у Хмельницькому. Про це він сказав на нараді з головою облдержадміністрації Михайлом Загородним та представниками соціально сфери після відвідин підприємства.

Колектив закладу сподівається на подальше створення на базі їхнього підприємства Західноукраїнського виробничого центру протезно-ортопедичного забезпечення та реабілітації. Міністр на це відповідав, що на і без цього формального статусу у Хмельницькому проходять протезування та реабілітацію люди зі всієї України.

«Повна підтримка у підприємства буде, моє добро на розширення є. Не залежно від того як підприємство називається, фактично воно вже стало таким центром, адже реабілітацію там проходять інваліди зі всієї України», - сказав Павло Розенко.

За словами Міністра, це один з найкращих подібних закладів в Україні. В центрі пацієнти можуть не тільки встановити протез, а й пройти курс реабілітації та навчитись користуватись протезом. Це дуже важливо, оскільки така можливість безпосередньо впливає на подальше входження людини соціум.

«Центр відомий на всю Україну. Технічно тут є чим пишатись. Українська протезна галузь дійсно може надати якісне протезування хлопцям, що повернулись з АТО», – підкреслив Міністр.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді відновили ...

КОМЕНТАРІ