Волинська область: рятувальники Маневицького та Любомльського районів навчали місцевих жителів правилам протипожежної безпеки

Волинська область: рятувальники Маневицького та Любомльського районів навчали місцевих жителів правилам протипожежної безпеки

22.06.15 12:14 0 677
Протягом 19 по 20 червня працівники Маневицького райвідділу УДСНС України у Волинській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування провели подвірні відпрацювання сіл Рудники, Новоукраїнка, Острови, Калинівка та Мар’янівка Рудниківської сільської ради Маневицького району.

Під час просвітницької роботи рятувальники особливо ретельно роз’яснювали правила безпеки для осіб з багатодітних сімей та громадян, які зловживають спиртними напоями, а також одиноких осіб та людей похилого віку. Також фахівці ДСНС за згодою господарів оглядали помешкання на предмет виявлення порушень правил пожежної безпеки та надавали рекомендації щодо їхз усунення. Крім того, вручали друковані матеріали з переліком протипожежних вимог у побуті.

По закінченню, про найбільш типові недоліки, виявлені під час відпрацювання населених пунктів, вони поінформували керівництво сільської ради.

Окрім того, на стендах сільської ради фахівці ДСНС розмістили друковану продукцію про порядок дій населення при виявленні вибухонебезпечних предметів, у випадку загрози терористичного акту та бойових дій.

Подібні профілактичні заходи відбулися й у інших районах області, зокрема, на території Штунської сільської ради Любомльського району.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Ужгородщині ...

КОМЕНТАРІ