Закарпатці демонстрували «залізні м’язи»

Закарпатці демонстрували «залізні м’язи»

22.06.15 11:08 0 756
20 червня у спорткомлексі «Юність» пройшли змагання відкритої першості Ужгорода із пауерліфтингу і жиму лежачи, присвячені пам'яті Вальдемара Іванціва.

Участь у популярному спортивному поєдинку взяли не тільки мешканці міста над Ужем, але й закарпатці з інших міст області, а також львів'яни.

Видовищне дійство проходило за підтримки управління у справах спорту, сім'ї та молоді ОДА, Ужгородської міської організації пауерліфтингу (триборства) та жиму лежачи серед чоловіків та жінок, ГО «Проспект» та СК «Проспект».

Читайте також:

На Великоберезнянщині відбулися змагання з гірських гонок «БЕСКИД-2015»

У результаті запеклої боротьби у командному заліку перше місце посіла команда Мукачево-1, друге – Ужгород, а третє – Мукачево-2.

Із високими результатами на змаганнях виступили і хустяни. Зокрема, у категорії «до 74 кг» Андрій Козир виборов третє місце, у категорії «до 83 кг» перемогу здобув Сергій Шустур, у категорії «до 105 кг» на першу сходинку п'єдесталу зійшов Богдан Міговк. Із жиму лежачи пальму першості здобули Андрій Козир (до 74 кг), Андрій Тома (до 83 кг) та Богдаг Міговк (до 105 кг), а друге місце дісталося Михайлу Чохняю (до 93 кг).

Марина АЛДОН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ