В Чернівецькій області день безпеки дорожнього руху на лоні карпатської природи (+фото)

В Чернівецькій області день безпеки дорожнього руху на лоні карпатської природи (+фото)

23.06.15 08:04 0 700
Територія дитячого оздоровчого табору при УМВС України в Чернівецькій області, потопаюча у хвилях букової, смерекової зелені, духмяного різнотрав’я, ожила емоціями дітей, оплесками, пристрасними голосами підтримки...

Так жваво, з настроєм екзотичне містечко буковинських правоохоронців наповнило «Розклад дня» його мешканців.

У першій табірній зміні «Водограй» прийняв 121-дитину з різних куточків України. Хлопчиків і дівчаток з Києва, Донецька, Маріуполя, Краматорська, із сімей буковинських правоохоронців, з підшефної установи ДАІ Буковини «Оршівський дитячий будинок»,яким шефи закупили путівки. Всі чотири загони організатори заходу об’єднали бажанням якнайкраще проявити себе у змістовних змаганнях.

Стосувались вони знань Правил дорожнього руху, майстерності водіння велосипеда, надання першої медичної допомоги — базових навиків, необхідних юним громадянам України і щоденно,і впродовж усього життя.

З одного боку, дітям пропонувалось згадати предмет з основ життєдіяльності, який вони вивчали під час навчального року, а з іншого — усе це дійство відбувалось у ігровій спортивній формі, що вписувалась у відпочинок, оздоровлення, цікаве дозвілля.

Двохгодинні змагання з трьома екзаменаційними майданчиками організували працівники ДАІ Буковини у тісній співпраці із обласною організацією Всеукраїнської спілки автомобілістів, автоклубом «Буковина», автошколою спілки автомобілістів.

Власне кажучи,спілчани,очолювані Іваном Мельничуком, представили добре відпрацьовану програму з усіма її елементами — від облаштування місця для фігурного водіння велосипеда «Безпечне колесо» до екзаменаційних білетів з правил дорожнього руху, надання першої медичної допомоги, повного набору відзнак з кубками для команд-переможниць, призами, пам’ятними медалями у командних і особистих першостях, із принциповим арбітражем фахівців з автосправи, організаторів автоспортивних турнірів, популярних в області.

Для кожного учасника змагань, як пам’ятку про змістовну подію під час канікул, Державтоінспекція підготувала «Куточки безпеки дорожнього руху» — своєрідний ілюстративний матеріал на закріплення теми. Працівники служби профілактики УДАІ УМВС України в Чернівецькій області Ігор Пастух та Наталія Кирилюк провели з дітьми бесіди на тему безпечного руху пішохода, користування мопедом,скутером, громадським транспортом,акцентували на потребі не лише знати Правила дорожнього руху,але й дотримуватись їх.

Подібні заходи працівники ДАІ та їх громадські партнери проводять і в інших таборах відпочинку.

































Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Степан Барна: «Методи ...

КОМЕНТАРІ