Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі,на одній з яких були евакуйовані 7 людей

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі,на одній з яких були евакуйовані 7 людей

23.06.15 16:57 0 663
Впродовж вихідних у Чернівецькій області сталося 4 пожежі, 2 з яких виникли в обласному центрі. Так, 21 червня о 00:34 до Народної служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в підвалі двоповерхового житлового будинку по вул. Заводській у Чернівцях. За місцем виклику були направлені рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру. Через те, що підвал був сильно захаращений, на пожежі виникло сильне задимлення, внаслідок чого існувала загроза здоров’ю мешканців будинку. Рятувальники, які працювали в апаратах захисту органів дихання, евакуювали людей у безпечне місце. Всього під час пожежі були евакуйовані 7 людей. Переконавшись, що людям нічого не загрожує, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі, з чим справилися за короткий проміжок часу. Вогнем знищено сміття, яке знаходилося в підвалі. Оперативні дії рятувальників дозволили врятувати від знищення житловий будинок.

Ще одна пожежа в Чернівцях виникла 20 червня по вул. Кошового. Вогнем був охоплений легковий автомобіль «Форд». Вже за 3 хвилини після повідомлення про пожежу на місце події прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру, які оперативно ліквідували небезпеку.

Всього впродовж вихідних в ході ліквідації пожеж пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ