В Луцьку на оперативній нараді обговорили питання реформування дорожньої галузі

В Луцьку на оперативній нараді обговорили питання реформування дорожньої галузі

23.06.15 12:44 0 625
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Сергій Григоренко, перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Нарада розпочалася хвилиною мовчання в знак вшанування жертв другої світової війни. Володимир Гунчик акцентував на важливості прийняття програми патріотичного виховання, яка об'єднала б зусилля державних структур, громадських організацій та волонтерів.

На нараді підбили підсумки результатів п'ятої хвилі часткової мобілізації та розглянули питання першочергових завдань шостої хвилі мобілізації, яка розпочалася 19 червня. Зазначалося, що потрібно велику увагу приділити роботі військово-лікарських комісій, координації дій усіх силових структур.

Друге питання порядку денного стосувалося реформування дорожньої галузі. Голова ОДА повідомив, що планується передача обласних автомобільних доріг в підпорядкування місцевих громад. Це стосується й підприємств, які обслуговують дороги, займаються їх ремонтом та утриманням. Тож потрібно бути готовими до реформування дочірного підприємства “Волиньавтодор” ПАТ “Державна акціонерна компанія” Автомобільні дороги України”.

На нараді обговорили питання конкурсного відбору інвестиційних проектів на 2016 рік, які будуть фінансуватися з Державного фонду регіонального розвитку. Володимир Гунчик наголосив, що пропозиції на конкурс потрібно подати до 26 червня. Також заслухали звіти керівників ДП “Волиньторф” та ДП “Волиньвугілля”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Чернівці: Пропонуємо ...

КОМЕНТАРІ