Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території дитячого притулку

Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території дитячого притулку

23.06.15 11:45 0 648
22 червня у місті Рожище Волинської області відбулися пожежно-тактичні навчання на території дитячого притулку, розташованого на вулиці Шевченка у райцентрі, на території якого живуть та навчаються 30 дітей різного віку, які опинилися у складних життєвих обставинах.

За тактичним задумом навчань, внаслідок короткого замикання електромережі в актовому залі на першому поверсі трапилася пожежа. Вона швидко набула чималих розмірів, а отруйний дим швидко поширився по усьому приміщенню, умовно сягнувши навчальних класів та житлових кімнат. Черговий, помітивши пожежу, одразу зателефонував за номером «101».

Ще до прибуття співробітників ДСНС адміністрація закладу розпочала евакуацію дітей.

Уже за дві хвилини на місце умовного лиха прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №3 міста Рожище.

Пожежно-рятувальна операція складалась з проведення пошукових робіт з виявлення імовірних потерпілих та безпосереднього гасіння пожежі.

На завершення співробітники ДСНС окреслили усі ключові моменти навчань, акцентуючи увагу на кожному етапі, адже у випадку реальної загрози від чітких і злагоджених дій залежить безпека дітей.

На завершальному етапі навчань рятувальники продемонстрували працівникам притулку порядок застосування первинних засобів пожежогасіння та наголосили, що приборкати невелике займання можна навіть завдяки вогнегаснику.

УДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівці: Подбайте про ...

КОМЕНТАРІ