На Закарпатті виявили

На Закарпатті виявили "наркоагронома"

23.06.15 12:20 0 599
У рамках профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» правоохоронці викрили підпільну нарколабораторію, яку у власному приватному будинку облаштував 35 річний житель села Ворочево Перечинского району.

В області, триває загальнодержавна операція «МАК». У рамках оперативно практичних заходів правоохоронцями відстежуються та документуються протиправні дії громадян по вирощуванню наркотичного зілля. Цього разу в поле зору правоохоронців потрапив власник приватного будинку на Перечинщині.

У ході санкціонованого обшуку правоохоронцями в будинку на Перечинщині було виявлено та вилучено 47 горщиків з рослинами, схожими на коноплю. Розмір рослин сягав майже двох метрів. Також вилучено «суху», вже готову для вживання, суміш цієї рослини. У приміщенні підтримувався постійний температурний та світловий режим, працювала вентиляція. Також «дбайливий агроном» скороспілі сорти конопель вирощував у горщиках для квітів, застосовуючи сільськогосподарські добрива та спеціально очищену воду.

Усі стебла з обладнанням для його вирощування та інші вилучені предмети направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підведено підсумки ...
Наступна новина: Звернення до мешканців ...

КОМЕНТАРІ