Звернення до мешканців Івано-Франківщини!

Звернення до мешканців Івано-Франківщини!

23.06.15 12:31 0 678
З початку року в державі в цілому, та й області зокрема, склалася тривожна ситуація з пожежами, надзвичайними ситуаціями, травмуванням та загибеллю людей на них.

З початку 2015 року в Україні виникла 51 надзвичайна ситуація, у тому числі техногенного характеру – 30, природного – 16, в яких загинуло – 132 особи, постраждало – 427 осіб.

Станом на 22.06.2015 року на Івано-Франківщині надзвичайних ситуацій не зареєстровано.

На території області виникло 1266 пожеж, вогонь забрав життя 31 мешканця краю, з них 1 дитини. Багаторічний аналіз дає підставу стверджувати, що суб’єктивний, так званий людський фактор – головна причина мало не кожної пожежі. Банальна людська необережність у поводженні з вогнем коштує людям не тільки значних матеріальних збитків, але й найціннішого – життя.

У випадку недотримання правил безпеки під час відпочинку на водних об’єктах небезпеку для життя людини несе і вода. З початку цього року на водоймах Івано-Франківщини потонуло 14 мешканців краю, з них 1дитина. Причини нещасть з року в рік одні і ті ж: дорослі, як правило, гинуть з власної необережності, або ж, як не прикро, перебуваючи поблизу водойм в нетверезому стані. З дітьми лихо трапляється зазвичай тоді, коли вони відпочивають на водоймах без нагляду дорослих.

З початку 2015 року на Івано-Франківщині мають місце випадки загибелі людей внаслідок різного роду надзвичайних ситуацій. Так, через ураження блискавкою загинула 1 особа, причиною загибелі ще 1 мешканця краю стало отруєння чадним газом, ще 2 людей померло в гірській місцевості.

Шановні мешканці області! Управління ДСНС України в Івано-Франківській області звертається до Вас з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту власної оселі, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті та на робочому місці, бути обережними під час купання на водоймах, під час відпочинку в лісі. Бережіть власне життя та життя своїх дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті виявили ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ