У Рівненській області за втручання прокуратури припинено незаконне використання водних об’єктів площею 1,3 тис га

У Рівненській області за втручання прокуратури припинено незаконне використання водних об’єктів площею 1,3 тис га

23.06.15 16:33 0 637
Прокуратура Рівненщини після вивчення стану водокористування в області виявила порушення природоохоронного законодавства під час розпоряджання водними об'єктами на території області, загальна площа яких становить 1,3 тис га.

Зокрема, встановлено, що низку ставів на території регіону надано у безкоштовне користування громадським об?єднанням на підставі незаконно укладених Управлінням охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Рівненській області договорів про організацію любительського та спортивного рибальства, тоді як згідно з вимогами Водного кодексу України такі об'єкти повинні надаватись обласною державною адміністрацією лише на умовах оренди для спортивних цілей та рекреації.

Інформацію про ці порушення прокуратура Рівненської області скерувала в Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Рівненській області для реагування та усунення порушень засобами досудового врегулювання спору.

Розглянувши вказану інформацію, вказаним Управлінням з метою усунення порушень вимог природоохоронного законодавства припинено дію 7 договорів, які передбачали незаконне використання водних об'єктів на території Сарненського, Дубенського, Березнівського, Володимирецького та Млинівського районів.

Таким чином за реагування прокуратури Рівненської області припинено незаконне використання водних об'єктів площею 1,3 тис га.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програма відкритого ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ