Рівненщина: стати підприємцем варто!

Рівненщина: стати підприємцем варто!

23.06.15 08:02 0 721
Колишній безробітний Віктор Овсюк знайшов свою нішу на бізнес-ринку Кузнецовська. Нині він щиро вдячний фахівцям Кузнецовського міського центру зайнятості за своєчасну пропозицію спробувати свої сили у власній справі.

Існує сотні способів, щоб змінити своє життя. Один з них – стати підприємцем. Фахівці, які добре знаються на секретах бізнесової науки, рекомендують завжди пам'ятати - якою б важливою не була справа, потрібно дослухатися до своїх інтересів. Деякі люди вважають, що для того, щоб стати підприємцем, потрібні певні вроджені здібності і підприємницький склад розуму. Однак для того, щоб мрія здійснилась, необхідно бути енергійною, завзятою та цілеспрямованою людиною.

Після звільнення з роботи Віктор Овсюк став перед вибором, чим займатися далі. Перш за все він звернувся за допомогою у працевлаштуванні до Кузнецовського міського центру зайнятості. Але, на жаль, сумісні зусилля з працівниками центру зайнятості бажаного результату не давали. Тож як варіант Віктору запропонували започаткувати власну справу і отримати для цього допомогу по безробіттю одноразово.

За направленням Кузнецовського центру зайнятості здобув необхідні знання на курсах «Підприємець-початківець». Під час навчання разом з викладачами Віктор підготував свій бізнес-план «Посередництво в торгівлі меблями, побутовими товарами, залізними та іншими металевими виробами».

«За період роботи найманим працівником, – каже пан Віктор, – я здобув безцінний досвід у цій сфері. Я впевнений, що відкриття у Кузнецовську магазину меблевої фурнітури буде дуже доречним і своєчасним. Враховуючи всю пропозицію, яка представлена місцевими підприємцями, і те, що споживачеві доводиться долати сотні кілометрів до Рівного чи Луцька у пошуках потрібного товару, можна з упевненістю сказати, що ця ніша ринку не заповнена. Актуальність моєї бізнес-ідеї підтверджується постійним попитом на фурнітуру, асортимент якої надзвичайно вузький і однобокий».

Нині колишній безробітний займається улюбленою справою, розширює коло своїх клієнтів та планує у майбутньому звернутися до центру зайнятості за допомогою у підборі кваліфікованих працівників.

Тож, якщо ви втратили роботу і не в змозі працевлаштуватися, не впадайте у відчай! Можливо вас чекає успішне майбутнє підприємця. Пам'ятайте, що фахівці служби зайнятості завжди радо підуть вам назустріч, підтримають, проконсультують. Відомо, що стати підприємцем не так вже й просто, та воно того варте!

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тристоронні газові ...
Наступна новина: Луцьк: у центральній ...

КОМЕНТАРІ