У Рівненській області є співпраця - буде результат

У Рівненській області є співпраця - буде результат

23.06.15 15:04 0 671
В Прислуцькій сільській раді, що на Березнівщині, 18 червня проведена виїзна акція Березнівського районного центру зайнятості «Поліпшення поінформованості учасників щодо послуг служби зайнятості, в т.ч., щодо вирішення питань зайнятості інвалідів». У заході взяли участь 19 роботодавців.

Усі учасники активно підтримували дискусію стосовно партнерських стосунків між роботодавцями та службою зайнятості, аналізували переваги співпраці.

Підприємець Іван Малярчук зазначив, що він тільки рік, як розпочав активну підприємницьку діяльність, але вигоду від співпраці з центром зайнятості оцінив відразу: за двох осіб, яких працевлаштував на нові робочі місця, отримав компенсацію фактичних витрат єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Керівник ПП «Случ-Агро» Анатолій Романович розповів, що планує залучити безробітних до тимчасових робіт на зборі урожаю. Цією послугою центру зайнятості він користується вже не перший рік. Більше половини працівників ПП «Случ-Агро», перш ніж працевлаштуватись на постійне місце, брали участь у роботах тимчасового характеру, або проходили стажування на робочому місці.

В активному обговоренні послуг служби зайнятості взяла участь в.о. сільського голови Прислуцької сільської ради Валентина Жабчик, яка наголосила, що громадські роботи є не тільки суспільно корисною справою, але й дають можливість безробітним отримати додатковий дохід для сім'ї.

Підбиваючи підсумки, учасники виїзної акції наголосили, що детальна поінформованість про послуги служби зайнятості допомагає у вирішенні проблем роботодавців. Відтак, активна співпраця з центром зайнятості дає відчутний результат.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Департамент ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ