У Тернополі на дитячому Дні моди зібрали кошти для бійців АТО

У Тернополі на дитячому Дні моди зібрали кошти для бійців АТО

23.06.15 10:19 0 602
За участю комунальної установи облради ”Тернопільський обласний молодіжний методичний центр” (директор Володимир Демчишин), депутата обласної ради Романа Навроцького відбувся дитячий День моди. Метою проведення заходу був збір коштів для бійців АТО.

Діти дефілювали в модному одязі, щоб привернути увагу до подій в Україні. Маленькі тернополяни усіма своїми діями демонстрували, що дуже хочуть миру в державі. Хлопчики та дівчатка виходили у святковому, буденному одязі. На завершення в національних строях усі учасники разом заспівали пісню «Україна – це я». Атмосфера справжнього дитячого свята розчулила військових, захопила усіх глядачів.

Кошти, зібрані від продажу квитків на дитячий День моди, малеча передала бійцям 128-ї бригади, які найближчим часом знову відправляться на передову. Старшина розвідроти 15-го батальйону 128-ї бригади Маестро зазначив, що на фронті відчуття дитячої підтримки дуже важливе: «Ми цінуємо кожну річ, яку присилають нам діти: ляльки-мотанки, обереги, малюнки, написи – усе це ми бережемо, як щось найдорожче, усе це висить у нас в бліндажах. Це – речі, які підтримують наш бойовий дух і віру у краще».

На завершення свята дітей пригостили солодощами. Малята висловили бажання і надалі долучатися до таких корисних і цікавих заходів.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: О. Соколов: Чернігову ...

КОМЕНТАРІ