Буковинські міліціонери затримали серійного крадія

Буковинські міліціонери затримали серійного крадія

24.06.15 08:24 0 570
У ході проведення санкціонованого обшуку у зловмисника правоохоронці вилучили понад 200 найменувань різного виду майна. Затриманому тепер загрожує ув'язнення строком до шести років, а міліціонери розшукують власників вилучених речей.

- У ході проведення оперативно-профілактичних заходів встановлено, що один із мешканців району може бути причетний до скоєння крадіжок – розповідає заступник начальника Новоселицького РВ УМВС України в Чернівецькій області Іван Шинкарюк. Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях підозрюваного та його родичів виявлено понад 200 найменувань різного виду майна. Також є докази причетності затриманого до викрадення речей мешканців Кіцманського, Глибоцького районів та міста Чернівців.

Зловмисник проникав до магазинів, гаражів, підсобних приміщень буковинців та крав все, що на очі потрапляло. Це і телевізори, велосипеди, продукти харчування, ваучери для поповнення рахунку мобільного зв'язку, гроші, бензопили, атомагнітоли, електроінструменти, газонокосарки, мобільні телефони тощо.

Крадене майно буковинець продавав на ринках обласного центру, а виручені кошти витрачав на проживання. У скоєних крадіжках зловмисник зізнається та надає правоохоронцям відповідні свідчення.

Наразі міліціонери підозрюють молодика у вчиненні майже двадцяти крадіжок. Відомо, що 26-річний мешканець Новоселицького району у літку минулого року вийшов із місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини.

Слідчі за деякими фактами крадіжок зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, а судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням уважно роздивитися світлини, на яких зображено вилучене майно. Якщо ви впізнали свої речі, зверніться до райвідділу міліції за місцем проживання.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ