За позовом прокурора міста Луцька розірвано договір,укладений управлінням освіти міськради за результатами тендеру

За позовом прокурора міста Луцька розірвано договір,укладений управлінням освіти міськради за результатами тендеру

24.06.15 09:25 0 572
Прокурор міста Луцька звернувся до суду, аби домогтися розірвання договору, укладеного у лютому цього року управлінням освіти Луцької міської ради з одним із місцевих підприємців.

Попри те, що суб’єкт господарювання зобов’язався поставити в освітні заклади обласного центру соняшникову олію на суму понад 240 тис. грн., насправді виконувати умови договору він і не брався.

І хоч посадовці управління освіти Луцької міської ради неодноразово подавали підприємцю заявки на постачання продукту, вони так і лишилися не виконаними.

Тим часом нестача олії могла призвести до порушення раціонального та збалансованого харчування вихованців навчальних закладів. Відтак у ситуацію втрутилася прокуратура.

Рішенням господарського суду Волинської області від 22 червня 2015 року позов прокурора міста Луцька задоволено, договір на постачання олії соняшникової, укладений за результатами здійснення державних закупівель, розірвано.

Тепер управління освіти Луцької міської ради може провести нові конкурсні торги на закупівлю олії для освітніх закладів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ