Головний міліціонер Житомирщини зустрівся з громадськими активістами

Головний міліціонер Житомирщини зустрівся з громадськими активістами

24.06.15 12:09 0 596
23 червня представники десятка громадських організації Житомирщини прийшли до обласного Управління МВС, щоб обговорити питання призначення одного із заступників начальника УМВС. У ході діалогу прозвучали й інші актуальні питання щодо організації роботи міліції регіону.

Приводом для зустрічі стало призначення Євгена Березіна, який донедавна очолював УБОЗ УМВС у Волинській області, заступником начальника Управління – начальником кримінальної міліції УМВС Житомирщини. 23 червня 2015 року полковника міліції представили особовому складу органів та підрозділів внутрішніх справ Житомирщини.

Під час розмови з активістами, що відбулась цього ж дня, керівник УМВС наголосив, що кандидатура Березіна обговорювалась та погоджувалась на засіданні Громадської ради при Житомирській облдержадміністрації, де був присутній і Євген Вікторович.

Водночас на сьогоднішній зустрічі заступник начальника також відповів на усі питання присутніх щодо своєї попередньої професійної діяльності, запевнивши у відсутності компроментуючих складових. Більш детально Євген Березін розповів про роботу начальником Шевченківського РВ Львівського МУ ГУМВС України в Львівський області (2007-2008 та 2013-2014) та про відсутність будь-якої нерухомості у м. Судаку (2009-2010 – начальник Судацького МВ ГУМВС України в АР Крим).

- Ми нічого не збираємось приховувати. Я відкритий для співпраці і пропоную від критичної констатації ситуації перейти до плідної взаємодії, - запропонував начальник УМВС Валерій Рудик, підсумовуючи обговорення та звертаючись до присутніх. – Давайте, повернемось обличчям один до одного. Україна завжди лише страждала від розбрату, нам треба єднатись.

Також громадські активісти обговорили з очільником міліції й інші актуальні теми, пов'язані з роботою правоохоронців, у тому числі розслідування окремих кримінальних проваджень, проведення відомчих перевірок, зокрема по Ємільчинському РВ, та інше.

Принциповим стало питання щодо незаконного заволодіння земельною ділянкою у м. Житомирі по вул. Малікова. Досудове розслідування, яке, за словами представників громади, розпочато у лютому 2015 року, нині взято на контроль Слідчого управління УМВС.

Завершуючи зустріч, активісти висловили готовність допомагати міліції у наведенні правопорядку та водночас сприяти процесу самоочищення органів внутрішніх справ.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ