До Дня Незалежності у Луцьку встановлять меморіальну стелу Волинським Героям Майдану

До Дня Незалежності у Луцьку встановлять меморіальну стелу Волинським Героям Майдану

24.06.15 13:05 0 588
Міський голова Микола Романюк повідомив учасникам оперативної наради, що уже є ескізна пропозиція меморіальної стели Волинським Героям Майдану, яку планують встановити на меморіальному комплексі “Вічна Слава” поруч із могилою Василя Мойсея. За його словами, спорудити його планують до Дня Незалежності. Він переконаний, що таким чином буде належно вшановано пам'ять волинян, які загинули під час подій на Майдані у 2014 році. Микола Романюк наголосив, що на меморіальній стелі буде викарбовано імена усіх волинян, які поклали своє життя під час Революції Гідності.

Міський голова зазначив, що цю роботу координує секретар міської ради Сергій Григоренко. Він закликав усі служби активізувати роботу.

Нагадав присутнім Микола Романюк й про конкурс кращих громадських ініціатив. За його словами, це хороша нагода зробити свій будинок, прибудинкову територію, вулицю красивішою та затишнішою. Він зазначив, що в цьому році з міського бюджету буде виділено 500 тисяч гривень на реалізацію таких ініціатив.

Микола Романюк навів приклад будинку на вулиці Конякіна, 12а, де люди своїми силами розмалювали під'їзд. Він наголосив, що з таких лучан треба брати приклад, докласти й самим зусиль для створення комфортних умов проживання, а не лише нарікати на роботу ЖКП.

Крім того, Микола Романюк зазначив, що у місті 23-24 серпня відзначатимуть 930-річчя заснування нашого міста та День Незалежності. Він закликав громадськість запропонувати власне бачення заходів з нагоди дня народження Луцька та подавати свої пропозиції у міську раду.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європейські ігри ...
Наступна новина: В Рівному ЗАГАЛЬНОМІСЬКІ ...

КОМЕНТАРІ