В Закарпатській області мукачево отримало серйозний подарунок від Тіни Кароль

В Закарпатській області мукачево отримало серйозний подарунок від Тіни Кароль

24.06.15 10:09 0 10223
Співачка Тіна Кароль, вже довгий час передає гонорари за сольні концерти у власний благодійний фонд “Полюс тяжіння”. Вже 22 дитячих онкологічних відділення лікарні України отримали допомогу від її фонду.

І ось Тіна передала медичне обладнання Закарпатській обласній дитячій лікарні м. Мукачева, в гематологічному відділення.

Кошти були зібрані під час концертів “Я все ще кохаю”, завдяки додатковому концерту в Дніпропетровську. Про це проінформували на офіційній сторінці артистки у Фейсбуці.

Читайте також:

На Закарпатті стартував показ другого етапу шоу “Загудеме в'єдно в Рокаш-Оркестра” – батли

Медичному закладу були передані електронні прилади для хіміотерапії, регулятор-капельниці, голки для аспірації кісткового мозку, дискофікси, катетери, інше медичне обладнання, а також настільні ігри, пазли та набори для малювання (фломастери, олівці, альбоми т книжки для розфарбування).

Слід зазначити , що фонд “Полюс тяжіння” (благодійний фонд співачки) не є організацією зі збору коштів і здійснює свою діяльність тільки за рахунок благодійної допомоги самої співачки. Фонд займається купівлею і наданням необхідного медичного обладнання дитячим онкологічним відділенням простих міських лікарень по всій Україні.

Підготувала Анна Пащук

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У Києві опори моста ...

КОМЕНТАРІ