В Ужгороді водії-порушники перекрили тротуар

В Ужгороді водії-порушники перекрили тротуар

24.06.15 08:47 0 699
Порушенням закону тепер нікого не здивуєш. І коли чуєш від декого, що нам треба у Європу, бо тоді, мовляв і запанує закон, стає, щонайменше смішно. Таким особам так і хочеться сказати: розпочніть із себе шановні. Але повернемося до наших баранів, чи то пак, «оленів». Ця тема, останнім часом, вже набила оскому.

Йдучи поблизу площі Корятовича в Ужгороді, помітив, що у бічній вулиці прямісінько на тротуарі припаркували свої мікроавтобуси якісь горе-водії. І хоча там довелося пройтися кілька разів, однак водіїв бусиків побачити не вдалося.

Тим часом, щоби пройти далі вулицею, довелося виходити на проїжджу частину, де їздили автомобілі. І добре, якщо вулицю переходитиме доросла людина. А якщо йтиме дитина чи молода матуся з дитячим візком?.. І тут би поцікавився у водіїв: а яке покарання за таке порушення паркування чекало б на них в будь-якій європейській країні?

Читайте також:

Ужгородським пішоходам стане безпечніше

– Відсутність покарання, як правило, породжує новий злочин. – ділиться враженнями з «Карпатським об'єктивом» перехожий Михайло. – Якби ці водії знали, що за таке паркування на них чекав би чималий штраф, то вони б добряче подумали про те, чи варто так ставити своє авто на тротуар.

А так наразі «олені» продовжують паркувати свої авто, як їм заманеться.

Іван ЛАДЖУН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ