З ініціативи ГО «Народна Рада міста Івано-Франківськ» при Івано-Франківській міській раді відновлять Громадську раду

З ініціативи ГО «Народна Рада міста Івано-Франківськ» при Івано-Франківській міській раді відновлять Громадську раду

24.06.15 08:11 0 596
До Івано-Франківської міської ради звернулись представники громадських організацій міста щодо відновлення роботи Громадської ради при міській раді

22 червня 2015 року відбулась зустріч секретаря Івано-Франківської міської ради Миколи Вітенка з представниками ГО «Народна Рада міста Івано-Франківськ» Андрієм Бутчаком, Богданом Савчиним, Ігорем Дримлюком.

Під час зустрічі громадські активісти заявили про ініціативу відновлення роботи Громадської ради при міській раді як активного дорадчого органу. Активісти зазначили, що попередньо провели таку ж розмову і з міським головою Віктором Анушкевичусом, який також заявив про свою підтримку ідеї.

Секретар міської ради Микола Вітенко зазначив, що діяльність Громадської ради при Івано-Франківській міській раді першого складу (2011 – 2013 рр.) була доволі ефективною та конструктивною. Створений з ініціативи тодішнього секретаря міської ради Руслана Марцінківа дорадчий орган напрацював чимало хороших проектів рішень та програм. Однак згодом події в країні внесли свої корективи в русло діяльності громадських активістів.

Цього року міською радою вже зроблений важливий крок до активної співпраці громадськості з владою міста після затвердженням нового Статуту територіальної громади міста. Цим документом міські обранці спільно з активістами міста створили реальний механізм прямої демократії для громади.

відновлення роботи Громадської ради при Івано-Франківській міській раді є необхідним елементом співпраці громадськості та влади. Микола Вітенко запевнив громадських активість, що ініціатива відновлення роботи Громадської ради матиме підтримку і у сесійному залі.

Дане питання буде винесене на розгляд найближчої сесії міської ради.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кошелек - важный атрибут ...
Наступна новина: Серійне виробництво ...

КОМЕНТАРІ