На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу на території виправної колонії

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу на території виправної колонії

24.06.15 09:24 0 539
19 червня ізяславські рятувальники разом із працівниками відомчої пожежної охорони виправних колоній провели тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі у Замковій виправній колонії. Мета таких навчань – перевірити дії персоналу колоній, вдосконалити навички працівників відомчої пожежної охорони та оперативно-рятувальної служби з реагування на надзвичайні ситуації, а також відпрацювати алгоритми взаємодії між представниками служб екстреного реагування.

Згідно з задумом, пожежа виникла в складі лісоматеріалу. Виявивши умовну пожежу, чергова одразу зателефонувала за номером «101» та сповістила керівництво установи. В свою чергу, працівники колонії розпочали заходи з евакуації робочого персоналу, який перебував на території, працівники відомчої пожежної охорони Замкової та Ізяславської виправних колоній відразу приступили до гасіння пожежі.

Професійні рятувальники, які за кілька хвилин прибули до місця події, провели розвідку та розпочали ліквідовувати умовну надзвичайну подію. В умовах сильного задимлення було сформовано ланку газодимозахисної служби, яка разом із проведенням розвідки здійснила захист сусідніх приміщень від умовного вогню. В ході навчань рятувальники віднайшли умовного потерпілого, який, за задумом навчань, перебував на складі лісоматеріалів, і одразу ж винесли його із задимленого середовища.

Результати навчань засвідчили, що завдяки злагодженим та оперативним діям відомчої пожежної охорони обох установ, рятувальників та адміністрації об’єкту умовну пожежу вдалося оперативно ліквідувати та не допустили розповсюдження вогню на сусідні будівлі.

Ізяславський РС

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ