На Хмельниччині рятувальники навчали правилам безпеки дітлахів,які відпочивають у оздоровчому таборі

На Хмельниччині рятувальники навчали правилам безпеки дітлахів,які відпочивають у оздоровчому таборі

24.06.15 09:43 0 557
Днями ярмолинецькі рятувальники завітали до дитячого оздоровчого табору «Джерельце», де провели заняття для діток, які там відпочивають. Під час заходу працівники ДСНС ознайомили дітей із пожежною технікою та аварійно-рятувальним обладнанням, а також розповіли про свої будні, які пов’язані з ліквідацією надзвичайних подій та ситуацій.

Під час зустрічі малеча мала чудову нагоду ознайомитися із діяльністю пожежно-рятувальної служби, та дізнатися про кожний елемент спорядження та його тактико-технічні характеристики.

З великою цікавістю діти слухали поради рятувальників із основних правил безпеки життєдіяльності, спостерігали за їх роботою, а також приміряли окремі елементи рятувального спорядження. Аби школярі не забували правила безпеки життєдіяльності та корисну інформацію, їм вручали тематичні листівки та пам’ятки, у яких зазначена інформація про те, як запобігти пожежам у своїх помешканнях та на вулиці, як діяти у разі виникнення різноманітних надзвичайних подій.

Варто зазначити, що така профілактично-виховна робота триває у всіх районах області, а її метою є пропаганда діяльності оперативно-рятувальної служби у сфері цивільного захисту населення, попередження і реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру.

Ярмолинецький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Працівники хмельницької ...

КОМЕНТАРІ