Кіностудії при Мінкультури можуть вкладати кошти від оренди у виробництво фільмів

Кіностудії при Мінкультури можуть вкладати кошти від оренди у виробництво фільмів

24.06.15 10:46 0 588
Підприємства, організації та установи в галузі кінематографії, що належать до управління Міністерства культури, отримали можливість спрямовувати 100% надходжень від оренди нерухомості на кіновиробництво.

Таку можливість надано постановою Кабінету міністрів №408 від 17 червня, повідомляє прес-служба Мінкультури.

До 31 грудня 2016 року це правило діятиме для суб’єктів кінематографії, основною діяльністю яких є кіновиробництво або технічне забезпечення і обслуговування кіновиробництва (внесені до Державного реєстру виробників, розповсюджувачів і демонстраторів фільмів).

Проект постанови був розроблений та внесений Фондом державного майна на виконання доручення віце-прем’єр-міністра – міністра культури В’ячеслава Кириленка за підсумками наради з розвитку кінематографу України, фінансуванню галузі і реформуванню кіностудії ім. О. Довженка.

До управління Міністерства культури належать Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка, Одеська кіностудія, Українська студія хронікально-документальних фільмів (Київська студія хронікально-документальних фільмів), Національний центр Олександра Довженка, Національна кінематика України

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадськість міста ...
Наступна новина: В ОБСЄ закликають ...

КОМЕНТАРІ