Серійне виробництво «Дозорів» обіцяють налагодити до кінця літа

Серійне виробництво «Дозорів» обіцяють налагодити до кінця літа

24.06.15 08:14 0 536
Директора Львівського бронетанкового заводу звільнили через те, що броньовик «Дозор» ще досі не пройшов випробування на військовому полігоні. Проте працівники підприємства продовжують працювати без керівника. Саме вони мають до кінця літа налагодити серійне виробництво «Дозору». БТР «Дозор-Б». Фото: tank.lviv.ua

Про це йдеться у сюжеті журналіста проекту «На периметрі» (щобудня о 21:35 на телеканалі ZIK).

«Директор Львівського бронетанкового заводу запевнив, що таких машин зроблять сто штук. Уже червень, але наскільки я знаю, є тільки одна-дві машини. Працівники заводу підтверджують, що нічого не зроблено», – зазначила адвокат, член Громадської люстраційної ради Львова Галина Янко.

Це вже не вперше, коли колишньому директорові заводу дорікають у його роботі. У грудні минулого року його звинувачували у несправних танках для Яворівського полігону, де Президент України передав їх Збройним силам. За цим фактом прокуратура порушила кримінальне провадження.

Попри суттєві помилки директора бронетанкового заводу, йому зберегли репутацію та звільнили не показово а, буцімто, за власним бажанням.

«Наскільки я знаю, нашого колишнього директора звільнили за згодою сторін чи за власним бажанням», – розповідає заступник генерального директора «Укроборонпрому» з виробництва Юрій Пащенко.

Тепер на Львівському бронетанковому заводі чекають на нового керівника. Також працівники наголошують, що їм вкрай потрібні спеціалісти для того, щоб до кінця літа налагодити серійне виробництво «Дозорів-Б».

Наразі на бронетанковому заводі доробляють тільки перший експериментальний зразок «Дозору». Проте розробники переконують, що до кінця червня експериментальний зразок відправлять на випробування. Якщо машина пройде їх успішно, то вже до кінця літа працівники планують налагодити серійне виготовлення броньовиків.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З ініціативи ГО «Народна ...
Наступна новина: У Львові заступник Голови ...

КОМЕНТАРІ