Сергій Надал: «За літо ми відремонтуємо максимальну кількість об’єктів»

Сергій Надал: «За літо ми відремонтуємо максимальну кількість об’єктів»

24.06.15 10:15 0 569
Для тернопільських комунальників літній період - гаряча пора, адже саме на цей час припадає проведення найбільшої кількості капітальних та поточних ремонтних робіт у місті. Лише за попередніми планами міської ради, цього року має бути капітального відремонтовано 44 прибудинкові території та 14 міжбудинкових проїзди, а також ще майже два десятки доріг та три бульвари.

«Майже у всіх мікрорайонах міста ще триває ремонт прибудинкових територій, наприклад, на вул. Лучаківського, 13, ремонтується заїзд вул. Ковальця та Вербицького, а також днями уже розпочинається ремонт на вул. Морозенка, 1 та Чернівецька, 56, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Минулого тижня уже було завершено ремонт вул. Микулинецька бічна, 4,8 та 15 Квітня 29, 35».

Також триває капітальний ремонт тротуарів та облаштування бруківки. Минулого тижня було завершено ремонт вул. Слівенської, тепер ще тривають роботи на вул. Карпенка, вул. Миру та вул. Гоголя. І наразі лише приступили працівники до ремонту тротуару у району ринку «АляскаТер» (вул. Генерала Тарнавського - В.Симоненка - В.Великого).

Щодо ремонту доріг, то від понеділка, 22 червня, обмежено рух транспорту на вул. Живова, де заплановано провести капітальний ремонт проїжджої частини. Міський голова каже, що роботи на цьому об’єкті триватимутьмісяць.

«На вул. Живова (від вул. Оболоня до виїзду з автовокзалу) потрібно не лише відремонтувати дорогу, а й замінити інженерні мережі. На цей період зупинка буде зміщена ближче до центру, - зазначає Сергій Надал. - Паралельно із вулицею Живова у місті ремонтується дорога на ділянці вул. Танцорова-Паращука, а от на вул. Текстильній роботи уже завершені. Згодом роботи розпочнуться на вул. Тролейбусній та Дружби. Також до Дня міста плануємо завершити роботи по вул. Танцорова та вул. Шпитальній».

Зазначимо, що минулого тижня було завершено облаштування пандуса, який сполучає масив «Дружба» із парком Топільче. А на Набережній тернопільського ставу триває вкладання тротуарної плитки і такі ж роботи проводяться на бульварі Д. Вишневецького, бульварі Д. Галицького та у «Парку Здоров’я».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: "КАТП 1728" ...
Наступна новина: Луцьк: микола Романюк ...

КОМЕНТАРІ