ВАТ «Текстерно» запрошує на роботу фахівців

ВАТ «Текстерно» запрошує на роботу фахівців

24.06.15 08:51 0 752
У рамках робочої поїздки голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна відвідав ВАТ «Текстерно». На вказаному підприємстві очільник області обговорив стан справ із головою правління, керуючою санацією ВАТ «Текстерно» Катериною Євдокимівною Александровою.

Мова йшла про перспективи діяльності «Тестерно», можливість виграшу ВАТ «Текстерно», тендеру Міністерства оборони України, згідно з яким підприємство зможе виготовляти камуфляжну тканину для пошиття форми бійцям Збройних Сил України.

«Необхідно підтримати «Текстерно», — переконаний голова ОДА Степан Барна. — Адже дане підприємство працює на сучасному обладнанні, виготовляючи якісну тканину. І завдання влади, щоб у нашій області шили з нього костюми для бійців, які зараз на Сході боронять нашу державу».

Голова облдержадміністрації побував у прядильному, ткацькому, дизайнерському цехах «Текстерно». Не зважаючи на те, що на підприємстві працює тисяча людей, тут все ще є у наявності вільні робочі місця. «Текстерно» потрібні ткалі, помічники майстрів, електрики, друкарі, шаблонщики, дизайнери.

Якщо буде державне замовлення камуфляжної тканини для бійців АТО, тоді з'явиться можливість стовідсотково завантажити виробничі потужності, додатково створити 500 робочих місць та збільшити податкові відрахування. Загалом мова йде про пошиття пів мільйона форм для українських військових.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Луганщині на місці ...

КОМЕНТАРІ