Прокуратура м. Вінниці позивається до суду про повернення у комунальну власність міста земельної ділянки вартістю майже 2,6 млн грн

Прокуратура м. Вінниці позивається до суду про повернення у комунальну власність міста земельної ділянки вартістю майже 2,6 млн грн

24.06.15 08:10 0 524
Прокуратурою м. Вінниці до господарського суду Вінницької області подано позов в інтересах Вінницької міської ради з вимогою розірвати договір оренди земельної ділянки, що укладений міською радою з одним з товариств нашого міста. Крім того, зобов’язати відповідача повернути землю, вартість якої складає майже 2,6 млн грн у комунальну власність територіальної громади.

За змістом статей 1, 13 Закону України «По оренду землі», основною метою договору оренди земельної ділянки та одним із визначальних прав орендодавця є своєчасне отримання останнім орендної плати в установленому розмірі.

Проте, в порушення умов укладеного договору орендар систематично з 2014 року своє зобов’язання щодо своєчасного внесення орендної плати належним чином не виконував, у зв'язку з чим утворився борг по орендній платі за землю в сумі 55 тис. грн. що порушує інтереси територіальної громади.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в ОДА ...
Наступна новина: Кошелек - важный атрибут ...

КОМЕНТАРІ